Get Adobe Flash player

Saját projektjeink

Saját honlap, webdesign és online marketing projektjeink

Az eddigi, több mint 9 éves online tevékenység során, amikor ügyfeleink honlapjainak elkészítésére és Internetes megjelenésük egyéb oldalaira helyeztük a hangsúlyt, közzétettünk néhány kisebb-nagyobb saját weboldalt is. Ezeken számos információ található a webdesign, honlapkészítés, Internetes Megjelenés témakörökben. Néhány weboldalt saját – tervezett vagy folyamatban lévő – projektjeinknek is szentelünk.

Netvezér Online Hirdetési Rendszer

Jelenleg futó, induló, sőt repülőrajtot vett projektünk a Netvezér Hirdetési Rendszer, amely számos, különböző területet célzó hirdetési portálból áll.

Nézzék meg a www.mediaajanlat.hu weboldalt, ahol láthatják a projekt összegzését, a megjelenési és hirdetési lehetőségeket, valamint az összes, a cégkatalógus projekthez tartozó weboldalt.

Netvezér Online Értékesítési Rendszer

A Netvezér Online ÉRTékesítési rendszer komplex szolgáltatásokkal ötvözött új, hatékony értékesítési csatornát kínál Partnerei termékei számára.

A hangsúly a partnerségi viszonyon van, s bármilyen furcsán hangzik, elsődleges célunk, hogy pénzt keressünk Partnereink számára. A végcél pedig egy olyan egyesített webáruház felépítése és megnyitása, ahol Partnereinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: termékeiket megrendelhetővé tesszük a NOÉRT webáruházban, gondoskodunk a megrendelések kezeléséről és a megrendelők kiszolgálásáról, folyamatosan hirdetjük Partnereink termékeit, sőt, akár a megrendelők utógondozását (vevő- és ügyfélszolgálatot) is vállaljuk.

GNLD termékek webáruháza

A Netvezér Online ÉRTékesítési rendszer részeként elindítottuk GNLD termékekkel foglalkozó saját webáruházunkat. Miután személyesen is meggyőződtünk a GNLD által gyártott és forgalmazott étrendkiegészítők és környezetbarát tisztítószerek kiváló minőségéről, örömmel vállaltuk fel, hogy online értékesítési csatornát nyitunk ezen termékek számára. A sokakból ellenérzést kiváltó MLM hagyományos módszereivel szakítva építjük, fejlesztjük Interneten és online marketingen alapuló kereskedelmi és fogyasztói hálózatunkat.

http://gnld.noert.hu/

www.kulturalis.tv: Korlátlan digitális szórakozás minden percben

A kulturalis.tv (Ingyen Kulturális és Művészeti Online Televízió) olyan ingyenes online televíziós csatorna, amely fő célkitűzése, hogy médianyilvánosságot biztosítson a magyar művészeti és kulturális élet szereplői számára, az Internet adta lehetőségek kiaknázásával.

Ingyen videók, jogtiszta forrásból.

A Netvezér Kft által alapított és támogatott kulturalis.tv az általunk megkeresett és a műsorban valamilyen módon szereplő művészek lelkes helyeslésével 2008. január 6.-án elindult.

Jelenleg (2010 február) az 1200 darabhoz közelít a nálunk megnézhető videók száma. Ez töretlen fejlődést jelent, mely tendencia előrejelzéseink szerint tovább folytatódik.

Nézzék meg Önök is egyik legfontosabb projektünket és adózzanak a kulturált szórakozás örömének.

http://www.kulturalis.tv/

Világörökség Mindenkinek projekt

A világörökség.info weboldalt folyamatban lévő, a világörökségi helyszínek meglátogatását, és róluk film, videó, fotósorozat, leírás készítését célul tűző projektünknek szenteljük.

http://www.vilagorokseg.info/

Folyamatban lévő illetve tervezett projektekhez tartozó domain nevek

A következő domain nevek és a hozzájuk gondolt fejlesztések különböző stádiumban vannak.

Írja meg véleményét

Kizárólag belépett felhasználóink véleményére számítunk.