Get Adobe Flash player

Honlapkészítés, webdesign

WordPress sablon (template) design

Miért kell a WordPress alapú weboldalhoz sablon?

A WordPress is, mint általában a modern tartalomkezelő rendszerek, alapvetően template, azaz sablon alapján építi fel a megjelenését. A blog vezérléséért, a funkciók működtetéséért a tartalomkezelő rendszer adatbázisa a felelős, míg a megjelenésért (a designért) a honlap sablon.

Számos ingyenes sablon érhető el az Interneten, a WordPress weboldalán is.

Ezek általában nagyon jól használhatóak. Vannak olyanok, amelyeknek a megjelenés az erősségük, vannak olyanok, amelyeknek a funkcionalitás, és természetesen össze is lehet kombinálni a kettőt.

Milyen sablont célszerű választani?

A WordPress esetében a sablonválasztás szempontjait alapvetően a megcélzott design és a tervbe vett funkcionalitás összessége határozza meg.

Napjainkban szinte a legfontosabb szempont, hogy a megjelenés professzionális legyen,a funkcionalitás pedig szükség szerint bővíthető.

Természetesen akármelyik témát választjuk, nem mulaszthatjuk el a template megjelenésének személyre szabását. Ha úgy választottunk sablont, hogy a színei alapvetően megfelelnek az elképzeléseinknek, akkor is a megjelenő képeket ki kell cserélni a sajátjainkra, adott esetben a céglogót el kell helyezni az oldalon belül egy jól látható helyen, lehet, hogy egy kicsit mégis módosítani kell a színeken vagy a szöveg megjelenésén, stb.

Gyakorlati tapasztalat

Hosszú évek óta foglalkozom WordPress designnal és fejlesztéssel. Körülbelül 150 WordPress projektet illetve honlapot indítottunk el. Tapasztalataim alapján biztosan állíthatom, hogy egy WordPress oldal teljes testreszabása egy olyan feladat, amit egy, a honlapkészítés világában járatlan kezdő nem tud tökéletesen elvégezni.

Javaslom Önnek, hogy válasszon honlapkészítési csomagjaink közül, és indítsa honlapját professzionális designnal.

A legjobb választás

Miért bízza a Netvezér Kft.-re az Ön új honlapjának az elkészítését vagy meglévő honlapjának átalakítását?

Mert jól jár velünk. Ha ránk bízza weboldala elkészítését vagy újratervezését, felfrissítését, akkor biztos lehet benne, hogy az Ön igényei és elvárásai alapján a technikai lehetőségeken belül egy

  • piac- és versenyképes,
  • jól felépített és megtervezett,
  • könnyen kezelhető, nem bonyolult, felhasználóbarát,
  • látványvilágában is korszerű weboldalt fog kapni

a lehető legolcsóbban és a legrövidebb időn belül.

Mert értünk hozzá:

  • 9 év webdesign és honlapkészítési tapasztalata
  • számos weboldal elkészítése (nézze meg referenciáinkat)
  • saját szerverek (3 darab) üzemeltetése, nem függünk külső szolgáltatóktól ezen a téren
  • különböző programozási nyelvek ismerete és használata
  • jelentős gyakorlat kicsi és nagyobb honlapok kezelésében, fejlesztésében

Mert jövőre is és 5 év múlva is dolgozunk és a helyünkön leszünk…

Legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy segítsünk Önnek az Ön céljaihoz leginkább illő weboldal tervezésében és elkészítésében.

Continue reading “A legjobb választás” »

Honlap tervezése, a használható honlap alapelvei

Egy weboldal, mint a cégarculat egyik eleme?

Teljes mértékben. Ugyanis egy Interneten böngésző lehetséges vásárló vagy potenciális üzleti partner semmi mást nem lát az Ön arculatából, csak a honlapját. Ez az élmény pedig meghatározó lehet!!

Használja ki a Világ legnagyobb médiumát, az Internetet, hogy megismertesse termékét, szolgáltatását, Önmagát, vállalkozását a nagyközönséggel.

Statisztikák szerint a vállalati döntéshozók 90%-a használja az Internetet a vásárlási-döntési információk megalapozására.

Lássuk, hol is kezdődik el egy honlap élete…

Egy komplett Internetes megjelenés elkészítése több munkaszakaszra bontható:

Az első és legfontosabb munkafolyamat, a tervezés. Ennek során többek között a következőket is pontosítjuk:
Az alapvető kérdés: Miért szeretne Ön egy honlapot? Nagyon fontos hogy a weboldal elindításának a pontos célját tisztázzuk. Continue reading “Honlap tervezése, a használható honlap alapelvei” »

A saját honlap szerepe

Az online világban a honlap által közvetített cégarculat a legfontosabb mérce! Ha a domain név az Ön Internetes címe, az Ön honlapja az Ön Internetetes cége! A honlapok (weboldalak) azok, amelyek milliói megtalálhatók az Interneten a termékek és szolgáltatások lehetséges vásárlói számára.

Az Ön számára olyan értékkel bírhat egy honlap, mintha lenne egy non-stop dolgozó 24 órás reklámügynöke, aki fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy Önnek üzleti sikereket hozzon.

Honlapjának a látogatója semmi mást nem lát az Ön kínálatából, csak amit a honlapján megtalál! Vajon mennyire fontos, hogy ez a kirakat jól legyen elkészítve?
Biztosan állítható, hogy csak egy jól felépített és megtervezett website képes kiemelkedni a tömegből és eredményesen működni. Hiszen az eredményes működés a kulcsa a sikernek!

Honlapkészítés-webdesign címszavakban

Webdesign/Honlapkészítés:

Egy honlap elkészítése nem az Interneten kezdődik! Ha ezzel most meglepetést okoztunk Önnek, akkor lehet, hogy még időben vagyunk ahhoz, hogy az Ön Internetes megjelenése valóban nagyszerű legyen!
Amikor egy elkészült website az Interneten elérhető lesz, az már csak a végső, befejező fázisa a tervező és előkészítő munkának.

Egy honlap “élete” a tervezéssel kezdődik, és az üzleti elvárások, online marketingterv teljesülésekor kap új értelmet.

“Természetesen” egy jó weboldalnak szépnek is és könnyen használhatónak is kell lennie. Elég szépnek ahhoz, hogy a vásárló meggyőződjön arról, hogy jó helyen jár, amikor el szeretné költeni a pénzét, és elég könnyen használhatónak ahhoz, hogy ezt a pénzköltést különösebb fáradtság nélkül megtehesse. De nem szabad, sőt semmiképpen nem megengedhető, hogy a szépség, a “túldesignolás” elvonja a figyelmet funkcionalitásról, a jól megszerkesztett tartalomról, mert akkor a honlap üzleti céljai nem tudnak teljesülni!

Weboldalak tartalma:

Ma már bizonyítást nyer, hogy a designnal szemben a weboldalak tartalma az, ami alapján a lehetséges vásárlók a vásárlási döntéseiket meghozzák. Nagyon fontos feladat annak eldöntése, hogy milyen információt tartalmazzanak a weboldalak, és milyen gyakran legyenek frissítve, aktualizálva. Continue reading “Honlapkészítés-webdesign címszavakban” »