Get Adobe Flash player

Videó készítés, filmforgatás

Online Kulturális TV

Online Kulturális TV

Online Kulturális TV - videóportál

Online videóportál

Kedves saját projektünk, az általunk Online Kulturális TV-nek nevezett videóportál, ahol a magyar kulturális élet tagjai által rendelkezésünkre bocsátott videó tartalmakat valamint saját stábunk által készített videókat teszünk közzé.

A honlap WordPress tartalomkezelő segítségével készült és folyamatosan frissül.

Új funkció és/vagy új videó szinte mindig található rajt.

Számos egyedi WordPress fejlesztés és egyedi design alkotaj az oldal alapjait.

AZ oldal elköltözött:

Mostantól a következő domain néven érhető el:

http://www.kultura-muveszet.hu/

OPIHungary.hu

OPIHungary.hu

OPIHungary.hu

Az OPI Hungary weblapja

A Royal Nails Kft., mint az OPI körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója megbízásából az OPIHungary.hu honlap elkészítése.

Már évek óta eredményesen dolgozunk együtt, a honlapnak a most látható arculata egy teljes újratervezést követően alakult ki.

A honlap tartalmát minden hónapban frissítjük.

http://www.opihungary.hu/

OPI webáruház

OPI webáruház

OPI körömlakk és műköröm termékek webáruháza

A honlap készítésével egyidejűleg elkészült a termékek online árusítását segítő webáruház is.

A webáruház is folyamatosan frissül, új termékek kerülnek bele, ahogy érkeznek az új és új körömlakkok valamint egyéb műkörömhöz kapcsolódó termékek.

http://www.opihungary.hu/Aruhaz/

OPINails.hu

OPINails.hu

OPINails.hu

Közben az OPI körömlakkokról videók is érkeztek, és a videók bemutatására egy új honlapot indítottunk el.

Az OPINails.hu weboldalon az OPI termékek használatáról és helyes felhasználásáról láthatók videók.

http://www.opinails.hu/

Filmforgatás, DVD készítés

Chameleon Big Band

Kevés jazz-együttes mondhatja el magáról, hogy rendszeresen telt ház előtt lép pódiumra, de a Chameleon Big Band ilyen zenekar. Show-elemekkel tarkított, egyéni stílusú és különleges hangulatú estjeiket rendre nagy színpadokon rendezik meg, s mindegyiken bebizonyítják, hogy nem véletlenül viselik a kaméleon nevet. Nagykoncertjeiken a szvinget, a latin melódiákat, jazz-rock és funky darabokat gondosan kitervelt és megszerkesztett műsor kapcsolja össze.
Erről az érdeklődők 2008. február 8-án az IBS színpadán is meggyőződhettek, ahol a zenekar új műsorának, a New Orleans-i karneválnak volt a bemutatója. A koncert sztárvendége Nagy Iván, a Benkó Dixieland Band harsonása, aki a New Orleans-i zenei világot képviselte, s a karneváli hangulathoz Zsemlye Sándor szaxofon-virtuóz is hozzájárult.

A koncertet stábunk rögzítette, és az Ingyen Kulturális és Művészeti TV honlapján teljes terjedelmében megtekinthető.

Ágoston Béla és a Zuboly zenekar

A Kulturális és Művészeti TV második negyedévi pályázatának nyertese Ágoston Béla és a Zuboly Zenekar.

A Zuboly Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja, vagy ha úgy jobban tetszik, legnépiesebb posztmodern kocsmazenekara. Az elmúlt két évben a brémai muzsikusok elszántságával zenélték, dalolták, regölték és reppelték végig hazánk minden valamire való akusztikai terét. Zsuppal a hátukon megjárták már a söntések és színháztermek jótékony homályát és a modern művészeti galériák ragyogó fehér kiállítótereit. Lendületes, improvizatív elemeket, a mai városi folklór – elektronikus tánczenei ritmusok, operamotívumok, tévészignálok, popslágerek – elemeit és ősi népi dallamokat ötvöző zenéjük e fellépéseknek, illetve hangszertokból árult demó cédéiknek köszönhetően rövid idő alatt ismertté és elismertté vált a hazai zenei undergroundban.

A róluk készült videó megtekinthető >

A www.kulturalis.tv honlapon számos olyan felvétel van, amelyet stábunk, vagy annak egy-egy tagja készített. Érdemes megnézni.