Get Adobe Flash player

Írások: „saját honlap“

A legjobb választás

Miért bízza a Netvezér Kft.-re az Ön új honlapjának az elkészítését vagy meglévő honlapjának átalakítását? Mert jól jár velünk. Ha ránk bízza weboldala elkészítését vagy újratervezését, felfrissítését, akkor biztos lehet benne, hogy az Ön igényei és elvárásai alapján a technikai lehetőségeken belül egy piac- és versenyképes, jól felépített és megtervezett, könnyen kezelhető, nem bonyolult, felhasználóbarát, látványvilágában is korszerű weboldalt fog kapni a lehető legolcsóbban és a legrövidebb időn belül. Mert értünk hozzá: 9 év webdesign és honlapkészítési tapasztalata számos weboldal elkészítése (nézze meg referenciáinkat) saját szerverek (3 darab) üzemeltetése, nem függünk külső szolgáltatóktól ezen a téren különböző programozási nyelvek ismerete és használata jelentős gyakorlat kicsi és nagyobb honlapok kezelésében, fejlesztésében Mert jövőre is és 5 év múlva is dolgozunk és a helyünkön leszünk… Legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy segítsünk Önnek az Ön céljaihoz leginkább illő weboldal tervezésében és elkészítésében. Continue reading “A legjobb választás” »

A saját honlap szerepe

Az online világban a honlap által közvetített cégarculat a legfontosabb mérce! Ha a domain név az Ön Internetes címe, az Ön honlapja az Ön Internetetes cége! A honlapok (weboldalak) azok, amelyek milliói megtalálhatók az Interneten a termékek és szolgáltatások lehetséges vásárlói számára. Az Ön számára olyan értékkel bírhat egy honlap, mintha lenne egy non-stop dolgozó 24 órás reklámügynöke, aki fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy Önnek üzleti sikereket hozzon. Honlapjának a látogatója semmi mást nem lát az Ön kínálatából, csak amit a honlapján megtalál! Vajon mennyire fontos, hogy ez a kirakat jól legyen elkészítve? Biztosan állítható, hogy csak egy jól felépített és megtervezett website képes kiemelkedni a tömegből és eredményesen működni. Hiszen az eredményes működés a kulcsa a sikernek!

Honlapkészítés-webdesign címszavakban

Webdesign/Honlapkészítés: Egy honlap elkészítése nem az Interneten kezdődik! Ha ezzel most meglepetést okoztunk Önnek, akkor lehet, hogy még időben vagyunk ahhoz, hogy az Ön Internetes megjelenése valóban nagyszerű legyen! Amikor egy elkészült website az Interneten elérhető lesz, az már csak a végső, befejező fázisa a tervező és előkészítő munkának. Egy honlap “élete” a tervezéssel kezdődik, és az üzleti elvárások, online marketingterv teljesülésekor kap új értelmet. “Természetesen” egy jó weboldalnak szépnek is és könnyen használhatónak is kell lennie. Elég szépnek ahhoz, hogy a vásárló meggyőződjön arról, hogy jó helyen jár, amikor el szeretné költeni a pénzét, és elég könnyen használhatónak ahhoz, hogy ezt a pénzköltést különösebb fáradtság nélkül megtehesse. De nem szabad, sőt semmiképpen nem megengedhető, hogy a szépség, a “túldesignolás” elvonja a figyelmet funkcionalitásról, a jól megszerkesztett tartalomról, mert akkor a honlap üzleti céljai nem tudnak teljesülni! Weboldalak tartalma: Ma már bizonyítást nyer, hogy a designnal szemben a weboldalak tartalma az, ami alapján a lehetséges vásárlók a vásárlási döntéseiket meghozzák. Nagyon fontos feladat annak eldöntése, hogy milyen információt tartalmazzanak a weboldalak, és milyen gyakran legyenek frissítve, aktualizálva. Continue reading “Honlapkészítés-webdesign címszavakban” »