Get Adobe Flash player

Írások: „webáruház“

GNLD termékek online értékesítése

Online Értékesítési Rendszer GNLD termékek számára GNLD termékek webáruháza (webáruház készítése és üzemeltetése a Golden Neolife Diamite étrendikegészítői és környezetbarát tisztítószerei számára http://gnldonline.hu/) Miért válassza a GNLD termékeit? Ismerje meg, mi az a 10 GNLD különbség, amelyre bátran számíthat! A GNLD egy egyedülálló társaság és szeretnénk ha ezzel önök is tisztában lennének. A termékekkel és az emberekkel kapcsolatos filozófiánk az, amely tovább erősíti a “GNLD különbséget”. Azért folytatjuk tevékenységünket, hogy pozitív különbséget hozzunk az emberek életébe, ami olyan magasabb rendű cél és elhivatottság, mely széles körű és hosszú távú gondolkodást kíván. Mi mindig a természet törvényeire építünk, ezek alapján fejlesztik ki a világ legjobb tudósai egészséges, biztonságos, és hatékony termékeinket, melyek az emberi szervezet minden igényének megfelelnek. Szóval, mi az, ami megkülönböztet bennünket a konkurenciától? Lássuk! Continue reading “GNLD termékek online értékesítése” »

OPIHungary.hu

OPIHungary.hu Az OPI Hungary weblapja A Royal Nails Kft., mint az OPI körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója megbízásából az OPIHungary.hu honlap elkészítése. Már évek óta eredményesen dolgozunk együtt, a honlapnak a most látható arculata egy teljes újratervezést követően alakult ki. A honlap tartalmát minden hónapban frissítjük. http://www.opihungary.hu/ OPI webáruház OPI körömlakk és műköröm termékek webáruháza A honlap készítésével egyidejűleg elkészült a termékek online árusítását segítő webáruház is. A webáruház is folyamatosan frissül, új termékek kerülnek bele, ahogy érkeznek az új és új körömlakkok valamint egyéb műkörömhöz kapcsolódó termékek. http://www.opihungary.hu/Aruhaz/ OPINails.hu OPINails.huKözben az OPI körömlakkokról videók is érkeztek, és a videók bemutatására egy új honlapot indítottunk el. Az OPINails.hu weboldalon az OPI termékek használatáról és helyes felhasználásáról láthatók videók. http://www.opinails.hu/

Aphrodite 97 Kft.

Aphrodite 97 Kft. Az Aphrodite 97 Kft. honlapja http://www.aphrodite97.hu (Pedikűr, manikűr, műköröm alapanyag kis és nagykereskedő) Feladat: A honlap elkészítése kapott .psd sablon alapján. Menüszerkezet és dinamikus funkciók programozása. Új webáruház telepítése, fórum, képgaléria telepítése, személyre szabása. Pedikűr, manikűr, műköröm webáruház Pedikűr, manikűr, műköröm webáruház Az Aphrodite 97 Kft. kiemelten kezeli az online megjelenést. Professzionális webáruház is készült a számukra, melyet ők kezelnek és a karbantartási feladatok jelentős részét is el tudják végezni. A webáruházban több, mint 1500 termék található. http://pedikur.manikur.mukorom.webaruhaz.aphrodite97.hu/ Az Aphrodite 97 Kft.-nek számos egyéb honlapot is készítettünk.