WebTárhely

Partner tárhely: Partnereink választása

Ha egy szóval kellene jellemeznem Partner dinamikus webtárhely csomagunkat, csak annyit mondanék: MINDENT BELE!

Bónusz 1: ingyen 1 óra honlap szerviz webtárhely szolgáltatásunk megrendelése esetén

Partner tárhelyünk alapvetően annak szellemében készült, hogy mi partnernek tekintjük ügyfeleinket és erőforrásaink jelentős részét megosztjuk velük azért, hogy kedves ügyfelünk és az Ő honlapja is jól érezze magát.

Ennek szellemében állítottuk össze tárhelyünk tulajdonságait:

1 GB (1024 MB) tárhely, hogy az Ön honlapja bőven elférjen a rendelkezésre álló területen. Ennyi helyen akár nagyszámú fényképet, nagy mennyiségű dokumentumot is elhelyezhet. Arról nem is beszélve, hogy a honlap tartalma kényelmesen elfér.

Korlátlan adatforgalom, hogy a feltöltött tartalmat bármikor és bárhol meg tudják nézni. Nincs forgalmi korlát, a hónap végén is bárki és bárhol meg tudja nézni az oldalalkat.

Ez a tárhely megosztott tárhely, ami azt jelenti, hogy a tárhely megoszlik a weboldal tartalma valamint az Ön rendelkezésére álló 10 darab e-mail cím által elfoglalt hely között. Az email címek helyfoglalására nincs külön korlát, ha belefér az összesített tárhely méretbe, akkor nyugodtan tárolhat nagy mennyiségű emailt is a szerveren. 10 darab email valószínűleg elég arra, hogy a cég adminisztrációs feladataihoz akár külön email címet is rendeljenek.

A tárhely dinamikus, ami azt jelenti, hogy nem csak statikus, szerveroldali funkciók nélküli honlapokat lehet rajt üzemeltetni, hanem dinamikus, a szerver adottságait teljes mértékben kihasználó weboldalt is. Lehetőség van önálló,  .php alapú programok futtatására, szerveroldali szkriptek és programok működtetésére, valamint MySQL adatbázis igénybevételére.

A tárhelyet használhatja például:

  • tartalomkezelő rendszer üzemeltetésére
  • webáruház, ügyfélfórum és más, hasonló, szerveroldali funkciókat és programokat igénybevevő szolgáltatások üzemeltetésére

A tárhely díja 8 000,- Ft + ÁFA/év.

Amennyiben az Ön honlapja eddig ingyenes tárhelyszolgáltatónál volt, szükséges saját domain nevet (pl. www.azoncege.hu) regisztráltatnia. A .hu domain név regisztráció költsége 3 000,- Ft + ÁFA, amely az első éves működést is magában foglalja. A domain név fenntartásának költsége pedig a második évtől kezdve 2 000,- Ft + ÁFA/év.

Rendelje meg most!

Leave a Reply